sunnuntai 5. joulukuuta 2010

toko, ulvila - avoilu jatkuu

Jep, eli viimisen ykkösen tavottelu kaikkine " se ois kyl nyt saatava"-ajatuksineen ei toiminut. En kyllä ollut yhtään pettynyt kun muuten meni kivasti, pisteitä vaan ei tullut tarpeeksi.

-Liikkeenvälit, se meiän aikaisempi "tää ei onnistu ikinä", toimi ilman mitään ongelmaa. Vielä schapemestiksissä Sara haahuili, ja sen jälkeen tuomarinkartanossa yritti joka liikkeen jälkeen juosta palkalle. Nyt ei semmosista jälkeäkään.
-mun ulkona oloajan Sara oli ollut paikkamakuussa tosi levollisena ja hiljaa
-ei mitään haahuilua yms. seuraamisessa

Koe oli Ulvilassa Agilityn Lumoa hallilla, mun mielestä oli tosi kiva koepaikka. Tosin jos oisin menossa sinne luokkaan jossa on hyppynoutoa niin reenaisin kyllä huolella vinot palautukset.. Oli nääs aika pomppiva alusta.

Paikalla makaaminen 7 - kuten aiemmin todettu niin oli tosi hienosti (luotan Riinan arvioon levollisuudesta koska Riina on nähnyt Saran vähän levottomampanakin)kun tulin halliin pää nousi taas hurjasti ja kohti kävellessä alkoi häntä viuhtomaan. Tavallisesti kohti kävellessä oon nyt reenatessa kattonut koiraa ja hymyillyt, nyt päätin kattoa takaseinää että se ei ponkasis ylös. Sara alkoi piippaamaan ja samalla vaihto lonkkaa. Kun oli vapautettu niin haukahti. Seuruuttelin paria askelta muiden saadessa pisteitä ja sitten sivulle ja odota, ja oli nätisti hiljaa.

Seuraaminen taluttimetta 8 - Eka pitkä suora edisti aika roimasti, oli korjannut ekan vasemmalle käännöksen jälkeen paikan. Juokseminen oli mun mielestä aika hyvä. Täyskäännökset ok, ekassa loikki enemmän ku tokassa. Toinen pitkä suora niin kurkki jotain maassa olevia roskia pariin otteeseen ja tiputti sekunniksi kontaktin. Aika kiva kuiteski verrattuna ku mitä se on ollut.

Maahanmeno seuraamisen yhteyssä 9 - Piste lähti ku vinku seuraamaan lähdettäessä. Kävi vähän kierroksilla. Sanoin ennen liikettä että nyt tehdään seisominen mutta ei ilmeisesti kuullut ;)

Luoksetulo 5 - viittisinköhän kohta jo kokeilla miten se suullinen toimis kokeessa. Läpi tultiin aika hujakkaa. Tokalla käden huitasulla pysähty taas melkee mun eteen. Eka käsky oli kyllä mun osalta aika huitasu. Onkohan tässä nyt se schapejen tyyppivika kysymyksessä kun oon reenannut stoppeja lähinnä kierrätyksillä...

Seisominen seuraamisen yhteydessä 5 - Lähti kävelemään mua kohti kun lähdin kävelemään sitä kohti?! Ööh? Ihan uus juttu. En sanonu mitää ku menin ohi ni jäi paikalleen ja seiso siinä kiltisti lopppuun asti. Oiskohan tässäki taas syyllistettävä sitä että mitä on reenannu. Oon palkannu (ja vapauttanut) suoraan nopeista pysähyksistä...

Noutaminen 9 - oli vähän semmonen olo että se vois karkaa ilman lupaa, tai haukkua mennessään, ei tehnyt niitä. Vähän epätarkkuutta kapulaan tarttumisessa mutta piste tais kuiteski lähteä siitä kun tuli vinoon istumaan sivuun.

Kauko-ohjaus 7 - ekassa istumaan nousussa kuului viu, tokassa kuului hau hau.. mitäköhän tälle kaukohaukkuongelmalle ny tekis. On ollu paristi reeneiski. Oon jo ensiapuna lopettanut palkkaamisen lentävällä namilla ja yrittänyt olla ite vähemmän pirteä. Huvitti kyllä kun voittajaluokan koirista joita oltiin kattomassa niin yks makas koko kaukot läpi ja toinenki yritti. Ja kaikki ohjaajat on niin pirteitä ja suurieleisiä että saa sen koiran sieltä maasta ylös.. Sitte mä yritän kaikkeni kuulostaa mahollisimman tylsältä laiskalta eleettömältä ja hiljaselta.

Estehyppy 10 - Rupes olee jo normaali ku oli vöyhyttänyt läpi aiemmat liikkeet. Koe loppu vähä turhan aikasee. Tai oisko saanut heittää toisen kierroksen perään?!

Kokonaisvaikutus 10 - tuomari kehui innokkaasta ja iloisesta työskentelystä mitä on ilo kattoa. Ja totes vielä että taitaa olla niin päin että ei haittas vissiin jos intoa ois vähä vähemmänkin... Mut siis hei kymppi! Tästä voi olla jo aika tyytyväinen!

149p/2.tulos ja sijoitus 4. Yksi koirakko sai ykköstuloksen.

Oon kyl itseasias aika tyytyväinen. Tosin se on vähä huolen aihe että kun se ei piipannu paikkamakuus eikä yrittäny haukkuu liikkeiden väleis niin ääntä oli sit itse suorituksis.

Ens sunnuntaina uus yritys. Mitäköhän tekisin että se ny ei ois Saran mielestä niin huisin hauskaa?! Joka päivä liikkeet palkatta läpi pari kertaa :D Kyllästysköhän tuo ees.. Ei varmaan.

Ei kommentteja: