perjantai 3. joulukuuta 2010

Selma tekniikkakurssi osa II

Torstaina oli taasen aika Niinun tekniikkatreenien. Kyllä nämä on sellaista luksusta että. Tällä kertaa vuorossa oli ennakoiva valssi ja leikkauksia, ja jaakotusta ja kaikkea rataan yhdistettynä.

Kaksi eri pätkää. Paikalla oli tällä kertaa neljä koiraa, joista yksi oli vielä kipeän koiran sijaisena.

Ekassa pätkässä piti kokeille kolmea eri ohjausta 3, 4 väleihin, ja kahta eri ohjausta 5 takakierrolle. ihan kiva peruspätkä. Pätkällä piti siis kokeilla teeman mukaan ennakoivaa valssia molemmille aan jälkeisille esteille. Nämä olivat Selmalle ihan peruskauraa. Seuraavaksi sitten takaleikkauksia, ja niillä tarkoituksena saada koira käännettyä seuraavan esteen suuntaan, eli vähän siksakkia mentiin. Pitää vielä muistaa mainita että neloshypyn taka oli reilu 50 senttiä matkaa seinään, eli tosi tiukat ohjaukset sai olla. kolmas tapa oli vekkailla eli piti ehtiä persjättöön aalle ja heittää koira 3:lle ja vekata neloselle ja vetää vähän putken suntaan ja työntää siitä kohti 5 hyppyä jotta 4 menisi nätisti lentämättä seinään. hah.Toinen pätkä oli edellisviikonlopun kisoista minien radalta napattu. Kiva pikku pyöritys.
Tosi hyvää treeniä Selmalle vauhditukseen ja juuri tuohon ennakoivaan valssiin.
Valssit tehtiin 3,11,12 hypyille. Kivat kuljetukset putken "vääriin" päihin oli myös hyvää treeniä ei-niin-putki-hullulle. 8 jaakotusta sain jostain syystä jankata vähän aikaa, mutta saatiin se tosi hyvän näköiseksi. Hauska oli kuunnella Niinun jes! kiljahduksia onnistumisista. Hauska kun kouluttaja on täysin mukana onnistumisen ilossa koulutuksissaan. Mutta ne oli vaan niin hienoja, heh. Ja on tosi kiva kun Selma on tuolla uudessa hallissa ihan intona ja treenien jälkeen kun jäähytellään, hyppii pitkin hankia loikkien ja pyörien kuin pieni pentu ensilumilla konsanaan.Itsenäisyyspäivänä olisi sitten Hakkilan hallissa I-hahin epikset, jonne Selma pääsee ottaamana pari starttia ja Saraki pitkästä aikaa yhden. Saran kisaura jatkuu sitten näillä näkymin helmi-maaliskuussa, kunhan käydään tammi-helmikuussa Vappu Alatalon hyppärikurssi kimppatreenivuoroilla Päivin Schapejen ja Tiinan Kelpien kera. Kivaa. Pitäisi myös alkaa miettiä ensi kevään treeniryhmää. Menenkö alkeiskurssille kouluttamaan vai otanko mölliryhmän.

Ei kommentteja: