Selma

Flying Duster's Time To Waste "Selma" 

rotu: schapendoes
sukupuoli: narttu
syntymäaika: 19.2.2009
väri: harmaa-musta
emä: Lumikuono Reirse Por Nada
isä: Nalle-Haukun Swing-Honey
silmät: terveet 03/11
polvet: ei tutkittu
lonkat: A/A  03/11
kyynärät: 3/3 03/11
harrastukset: agility, toko
lempiruoka: leivonnaiset ja muut makeat herkut.


Selmalla on kerrassaan valloittava luonne, Selma rakastaa ihmisiä, on avoin ja ystävällinen. Selma rakastaa juoksemista ja Saran "kiusaamista".

Agility

Sm-kisa haaveet karisi kuvaustulosten myötä, Selmalla on kyynärissä nivelrikko. Myös Selman siskolla on nivelrikko, kuvanneen eläinlääkärin mukaan kyseessä on selkeästi perinnöllinen sairaus. Selma ei ole tähän päivään mennessä oireillut pahemmin, toki liikkumisessa nivelrikon huomaa jos alkaa sillä silmällä katsomaan, joskus käydään muutama agijuttu hömppämässä, kontaktitkin on edelleen hyvin muistissa. Treeniryhmistä, koulutuksista yms. aktiivitreenaamisesta on jättäydytty eläkkeelle.

Toko

Tästä on nyt tullut sitten Selmankin päälaji, jos Selma saisi päättää olisi hän mielummin tainnut pitää päälajinaan agilityn, tokon tekemisen iloa etsitään kivojen juttujen ja ylempien luokkien treenaamisen kautta. Selman motivaatio tokoon syttyi kesän -11 treenien myötä. Kovasti on työtä tehty ja se alkaa tuottaa tulosta. Selma alkaakin olla varsinainen tokokoira pikkuhiljaa.

ALO1 tulos tuli 5.11.11, joten pienen treenitauon jälkeen alkuvuodesta 2012 tavoitteena AVO1 ja sitä kautta VOI luokkaan ensi vuoden aikana.