tiistai 1. maaliskuuta 2011

lauantaiset tokoilut

Taas tokopäivitystä, olen ahkera ylöskirjaaja ja tätä on kestänyt jo kaks kuukautta! Ei yhtään mun tapaista. Normaalimpaa ois että kirjaan tammikuun, unohan koko homman helmikuuks ja maaliskuussa alottasin uuella innolla :) Ehkä alan oppia. Reenaaminen on myös ollut kivan säännöllisehköä. Enemmänkin vois kyllä. Etenkin kotona niitä tärkeitä.

Olin äitini kanssa vanhan ala-asteeni pihalla Heinolassa, yritin laittaa äipän ottamaan kuvia koirista, oli siellä jotain..sään piikkiin voi toki laittaa aika paljon, oli varsin harmaata, ei ehkä kuitenkaan kuvia joissa koirat puuttui kokonaan..

Semppa oli ihan kiva. Ei muuten mahduttu kokeeseen johon oltas oltu menossa kun myöhästyin ilmon aukeemisesta 9h. Ois pitänyt jo 12 illalla mutta muistinkin vasta aamulla oltuani jo hyvän aikaa töissä..Huoh. Ois ollut vielä tuttu aksahalli.

-ilman hanskoja pitää tehä seuraamista heti kohta joskus ja kattoa että eihän se pompi noin paljon
-paikkamakuu tuntuu toimivan kun en käy välissä palkkaamassa, häiriöt oli kyllä aika minimissä
-leikittiin pallolla, oli tosi reipas kun ärrinmurrintännesepallo-Sara oli autossa eikä viemässä toisen palloa.
-liikkeestä seisominen onnistukin taas?! Mutta ohjaaja vois taas olla vähän läsnä ja olla onnellinen kun se onnistu eikä ajatella "no voi hitto sehän seisoo ihan vinossa"
-luoksetulon sivulle tulemista pitäs ottaa erikseen, mutta auttaako se erikseen tuleminen siihen että osais kovassa vauhdissa tulla? tuli muuten aikas hiton kovaa.

Saran kanssa juteltiin haukusta ekana. Sitten tehtiin vähän seuraamisen tapasta juosten, en siis pyytänyt seuraamaan vaan palkkasin vaa ku oli oikeilla kohilla. Vähän rauhottu ja sitten tehtiin oikeeta seuraamista, En meinaa muistaa miten meni. Peruuttaminen oli aika kiva. Se rupee handlaa sitä sillä kun teen pari askelta taakse-pari eteen-pari taakse jne. tyyppisesti ja saa tehdä saman monta kertaa ja palkkaan suorasta. Tai aineski toimi tuolloin ja eilen kotona.

Ruutua tehtiin eka suorana ja sitten merkin kautta. Yritin auttaa ekalla merkin kautta menolla että ruudussa oli alusta mutta sitten karkas suoraan alustalle. Kun alustaa ei ollut ni onnistu oikein hyvin. Palkkasin merkille menot ja sitten menin uudestaan lähtöpisteeseen lähettämään ruutuun. Tehtiin kanssa maassa oottelua niin että kävelin ja kävelin ohi ja palasin palkkaamaan ja vapauttamaan. Kun menee ruudusta takaa yli niin uudella ruutu käskyllä näkyi tulevan kohti mua, pitää vaan sitten itte antaa uus käsky aika topakasti kun ei selkeesti ihan tiedä mikä on riittävä korjaus.

Metalli oli jostain syystä vähän huono. Heitin kapulan jonnekin kilsan päähän ja lähempänä mua vähän kolisteli. Toi kuiteski muuten korrektisti niin en viittinyt uusia.

Liikkeestä istuminen oli kiva, en muista koska viimeks ois tehny jotai muuta ku istunut. Sitä taaksepalaamista sais edelleen vahvistella. Tein taas jäävät. Äiti arpo järjestykses m-i-s. Taas Sarkki oli hieno näissä. Pitäs kyl opetella se liikeki jos jos tyyliin teetän liian lyhyitä tai pitkiä kävelypätkiä yms. Ja pitäs saaha videolle ni näkis seuraamaan lähdöt. Tuntuu aineski kivoilta.

Luoksetulo oli yllättäen ihan plaa. Yritin uuestaan ja uuestaan ja tarjos jo maahanmenoakin (valunutta) yhellä kertaa. Kokeillaan seukiks sit sitä takapalkkaa tähänki..

Lopuks tehtiin kaukoja takapalkalla vaihto kaks kerrallaan ja oli ihan pätevän näköstä. Ihan niin että nami oli maassa, ei yritä varastaa.


Ei kommentteja: