lauantai 5. maaliskuuta 2011

merkkihulluutta koulunpihalla

Lentsun luennolta käskettiin mennä reenaamaan ja myöhän totellaan. Sarkki oli ootellut yksin kotona kun olin Turuus ja marko ja semppu lempäälässä. Toiset tooosi hyvänmielen reenit putkeen! Kotoa lähettiin ihan ilman mitään haukkuja tai muuta! Sara vaan hyppi ja pomppi ja loikki. Mä kyllä vähän siinä kamoja keräillessä yritin itte hengittää syvään ja olla olemukselta semmonen vähän rauhalisempi ihan tietosesti yrittämällä.

Käytiin tossa lähikoulun pihassa ja siinäpä olikin ihan hyvin tilaa. Pohdin myös että kun kahdelleen käydään tekemässä niin reenit on yleensä aika kivoja fiilikseltä, meillon varmaan se kupla. Jos saadaan joskus sama kupla kokeeseen ni ei kyllä huolta mistään hösellyksistä. Ainoo että kehäänmenot oli taas hankalia. Sara yritti karata jokaiselle merkille ja kartiolle, paits ruutuun, se ehkä tietää jo että sinne mennään vaan käskyn kaa. Kyl se sitten suostu tulemaan mun kanssa puuhastelemaan kun merkeille menosta ei aiheutunut mitään kauheen kivaa. Ainoo vaan että mua aina naurattaa kun se on tommonen hassu niin voihan se senkin tulkita hyväksi asiaksi.

Tehtiin ekana suuntia merkiltä. Ne oli hyviä. Sitte merkin kautta, eka merkin kautta meni alustalle suoraan ja sitte ku en sanonu mitään niin rupes rundaamaan alustalta toiselle. Otin uuestaan ja näytin merkin ja pelkkää merkkiä palkalla ja sitten osaskin mennä merkille ja sieltä suuntaan tai toiseen. Kun kerran keksi että merkin kautta niin toimi sen jälkeen joka kerta. Palkkasin toki suurimman osan merkeistä.

Sitten metallinouto. Ekalla ei löytänyt heti kapulaa vaan oli menossa hakemaan jotain roskaa, kun totes roskaks niin bongas sitten kapulan aika nopee ja toi kivasti, kehuin jo matkalla. Tehtiin sitten pelkkiä palautuksia pari, tuli hienosti sivulle asti.

Sitte paikkamakuu, siinä koulun pihassa on semmonen jännä suorakulmio katos missä on väliseiniä lyhyensivun suuntaisesti. Jätin lyhyelle sivulle katoksen ulkopuolella ja menin itte katoksen seinän taakse piiloon. Olin siis koiran sivussa, ei yhtään kääntynyt. Häiriötäkin tuli hyvin kun kävin kurkkimassa katoksen kulmalta ja siinä oli semmonen jäätynyt lumivalli ja rönäsin oikeen kolinalla kun otin tukea katoksen seinästä.. Aika lyhyet tehtiin kun maa on edelleen luminen ja kylmä. Ei äännellyt ollenkaan. Sitten otin käskyn alle ja heti perään istuminen, ei yhtään vöyhännyt tai meinannut haukkua vaikka toi on yleensä aika haukkua aiheuttava tilanne. Istumisessa jätin palkan eteen kun muuten ois varmaan ollut vähän turhan vaikea kun olin sivussa piilossa.

Sitten seuraamista. Viimeks ku oli pitkää pätkää niin nyt siten lyhyttä. Tehtiin liikkeelle lähtöjä ja vähän käännöksiä ja juoksuun lähtöjä. Huomasin muuten että Sara on nyt pari viime kertaa edistänyt paljon vähemmän kuin yleensä. Hmmm.

Jääviä niin että palkkailin pysymisestä.Muissa ei mutta ongelmaa seisomisessa kääntyi kerran, tosin olin jo palkannut kerran joten luuli ehkä vapautuneensa...

Luoksetulossa kokeilin sitä takapalkkaa.. Teki eka kerralla ihan mielettömän hyvän stopin. Sen jälkeen karkasi namille vaikka en ois ees jättänyt namia... Tarttee tähän assarin tai ees rasian... Mut vois toimii..

Lopuks ruutua. Ylitpitkältä matkalta. Ruudussa oli alusta valmiina, hyvin löys. Toisella kerralla menin itte jo puol väliin että pääsen nopee palkkaamaan, ei ees vilkassu mua ohi juostessa.

Eka haukku tuli kun lopetettiin ja Sarkki ootteli maassa ja keräsin merkkejä pois. Loppu kun sanoin.

Pois kävellessä kaivoin vielä narun kassista ja repi sitä mun kanssa niin kovasti.

Kotona nostin olkkarin toko-areenalle (marko laitto kaks isoo mattoo mulle perätysten..) hyppyesteen. Sara otti metallilla. Näppärä paikka reenaa hyppyjä molempiin suuntiin ku tilanpuutteen takia huomattavasti helpompi hypätä yli ku kiertää este kaiutinta hipoen tai sohvan kautta... Hyvä oli.

Selmakin teki hyppynoutoa muovikapulalla :) En ois ikinä uskonut että se hyppää esteen yli kapula suussa ihan tosta vaan mutta hyppäshän se. Tuli aineski kehut aidosti ilosena.

Ei kommentteja: