sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Selman treenipäiväkirja osa 6

Torstaina oli sitten Selman alkeiskurssin viimeinen kerta.
kouluttajana oli vuorossa Niina-Liina Linna.

Harjoittelimme jälleen lisää ohjauksia ja niiden yhdistelmiä.
Ensin oli vuorossa niisto-sokkari. eli tultiin ensin hypyn oli jonka edessä hyppu 90asteen kulmassa, siihen niisto ja käännös kohti putkea, joka siis oli koiran takana sen hypätessä hypyn yli. Selman tuli todella hienosti ja putkeen menokin näyttää jo tosi hyvältä, uskaltaa jo kauempaakin lähettää putkelle. Putken jälkeen otettiin muutaman toiston jälkeen vähän puolen vaihtoja samaiselle hypylle, sekä persjättöjä. hypystä jatkui vielä suoraan eteen toinen hyppy, johon lähetettiin vielä koira eteen. Hitto, kun Selma osaa. Samaiseen settiin vielä yhdistettiin hyppy-hyppy valssilla takaisin hypylle ja lähetys putkeen. Kiva kun tuollaisella kolmen hypyn ja yhden putken yhdistelmällä pystyy tekeemään niin paljon erilaisia ohjauksia. Ninnu kehui kovasti Selman menoa. Sanoi, että voidaan ottaa ihan millaisia ohjauksia vaan, kun koira tulee noin nätisti mukana ohjauksissa.

Otin taas lisäksi verkkokeppejä eri kulmista, hienosti menee. Toivottavasti Ojangossa olisi verkot, niin voisi jatkaa samalla linjalla. Lisäksi otin Aa:ta ja kontaktia (kun Selma kerran tuota aata haluaa kokoajan vetää eestaas....) ja mieli olisi tehnyt keinulle, mutta pitää ottaa se ajan kanssa sitten ojangossa.

Lopuksi otettiin vielä samaisella este yhdistelmällä, paitsi että putki oli vedetty nyt suoraksi, aiemmin se oli siis u, niin että putki, hyppy, hyppy, valssi, hyppy, putki, nakki, eli siis samaa kuin aiemmin mutta eri suunnasta lähettämällä.

Oli kyllä kiva kurssi ja nyt on kiva jatkaa ensi viikolla ulkona Ojangossa uudessa treeniryhmässä, tai kävihän Selma jo viime lauantaia Saran vuorolla siellä katselemassa meininkiä.

Nyt vain odottelemaan Agirotua Selman kanssa, tässä välissä tietty miljoonat treenit ja parit epikset.

Ei kommentteja: