perjantai 2. huhtikuuta 2010

Selman treenipäiväkirja osa 4

Viime treenikerta jäi välistä reissun vuoksi, joten siksi parin viikon tauko.

Tällä kertaa kouluttajana oli sitten Niina-Liina Linna.

Viime kerralla olivat jatkaneet vain perusohjauskuvioiden läpikäyntiä, takaakiertoja yms, joten en jäänyt mistään todella tärkeästä paitsi.

Tällä kertaa oli luvassa puomin kontaktien harjoittelua ja hyppy-putki, putki hyppy irtoamista.
Hyökkäsin tällä kertaa heti ensimmäisenä vuoroon ja Selmalle tuo kontaktihommeli on aika mieleistä puuhaa on niin kiva löytää namikippo nenän edestä ja aina sinne ilmestyy nameja lisää. Otettiin muutamia toistoja eri puolilta, niin että irtosin vähän sivusuunnassa edemmäksi ja kontaktillakin otin muutamia askelia, jotta Selma oppisi että vaikka ohjaaja liikkuu niin koira pysyy siinä ja alastulossa katse kiinnittyisi juuri sinne alaspäin menoon eikä ohjaajan seuraamiseen. hienosti meni.

Seuraavaksi vuorossa vähän odottelua ja odotellessa otin hyppyjä, muuria, putkea eri ohjauksilla ja kierroilla yms. Selma tykkää kun saa viilettää. Muuri oli edelleen vähän outo Selmalle ja piti muutamaan otteeseen rohkaista siihen, kai se on kun ei näe läpi mitä toisella puolen on, niin ei meinaa tahtoa rohkaistua hyppäämään yli. Tämän jälkeen otettiin toinen kierros kontaktia, hienosti meni edelleen.

Putki jii koukulla ja hyppy oli sitten luvassa eli koira paikalleen, itse vähän ennakkoa käsky putkeen ja itse sitten suoraa linjaa hypyn ohi suunnalla ja tarkoitus oli että koira jatkaa suoraan putkesta hyppyyn. Selmalle tosi helppo juttu. Ja sitten sama toisin päin, ensin hyppy ja siitä putkeen ja eikun eteenpäin. Tässä vaiheessa huomasin että namipussi oli jo tyhjä, joten kokeilin lelulla palkkaamista putken jälkeen, mutta ei Selma nähnyt koko lelua ja jäi pyörimään ihmeissään missä nami viipyy, no heitin sitten tyhjän namipussin ja se kelpasikin sitten pureskeltavaksi. hah.

Eli aika simppelit treenit tällä kertaa. Ihan hyvä vaan, kun itsekin puolikuntoisena flunssankourissa olin.

vielä pari kertaa jäljellä ja sitten alkaakin ojangossa ulkokausi ja Selmahan sai Saran paikan Isabellan ryhmässä ja treenit on osittain samaan aikaan Saran tokotreenien kanssa, eli ollaan sitten koko porukka keskiviikkoisin ojangossa.

Niin ja maanantaina olisi sitten luvassa Elina Jänesniemen koulutus Ylöjärvellä molemmille, kivaa.

Ei kommentteja: