maanantai 10. toukokuuta 2010

Tulipahan käytyä kisoissa.

käytiin Järvenpäässä 9.5. ottamassa kaksi starttia maxi 1 luokassa.
tuloksena oli 5 ja hyl. tuomarina oli Kari Jalonen, ja oli tehnyt mukavat muttei liian helpot radat.

vitonen tuli kepeiltä (ylläri). tokavika välistä lähti oikomaan. no keppitreeniä on ohjelmassa muutenkin, joten tuo korjaantunee piakkoin.
Tässä kuva ekasta radasta.

Kakkosradalla hylly, ensin kielto startista eli kun piti vinottain lähteä, niin sara päättikin sitten kiertää koko esteen ohi (tehnyt samaa joskus aiemminkin), tarkkuutta ohjaukseen, eikä koiraa liian kauaksi. seuraava virhe a:n alastulo kontakti, eli hyppäsi sen sitten ohi kun olin itse jo menossa putkelle ja putken jälkeen sitten kummallisesti renkaalta ohi, ja uudestaan ohi, ja uudestaan ohi. huhhuh. renkaan jälkeen oli suora putki joka ilmeisesti houkutteli enempi katsetta alaspäin. loppu rata menikin sitten treenaillessa, ihan hyvään vauhtiin päästiin ja kepit lopussa otettiin sika varmasti varmistellen.
Vauhtia uupui kyllä molemmilla radoilla tosi paljon, joka nyt on ollut se meidän ongelmakohta. Sara kun on aika pieni maksi, niin ei vielä oikeen tykkää/osaa korkeita makseja kunnolla ja se syö varmaan vähän intoa. eli mediesteillä vauhtia ja varmuutta hyppyihin ja sitten pikku hiljaa ylöspäin, eiköhän se siitä.

Tässä sitten kakkosrata:

Vaikutti varmaan myös vähän nuo vasta loppuneet juoksut ja noin kolmen viikon treenamattomuus.

Illalla käytiin sitten vielä ojangossa, mutta Sara sai agin osalta levätä, ja teki vaan Sannan kaa tokot, Selma teki molemmat ja jessus se on hyvä lukemaan. otettiin muutama videonpätkäkin. Yksi pätkä oli hauska kun jostain kumman syystä sanoin ennen putkea hyppy, ja Selma ei sitten mennyt putkeen kun ei käsketty vaan jatkoi sivusta matkaa. hah, on muuten tarkka koira. Odotan innolla kun pääsen Selman kanssa starttaamaan sitten aikanaan, on mulla perässä pysymistä, vauhti on jo nyt Saraa kovempaa, tai sille se tuntuu. Selman kanssa on vielä kontaktiesteet kesken, muuten oltas möllikunnossa.

Ei kommentteja: