sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

aurinko, kevät ja pentuja

Viikonloppuna pääsin taas katsomaan Nadan pentuja, ne olivat kasvaneet valtavasti viime kerrasta. Pennut olivat ihanan eloisia ja tuttavallisia. Käytiin Terhin kanssa katsomassa perjantai-iltana ja uudestaan lauantaina. Kuvat on taas ihan luokattoman huonoja mutta laitetaan nyt muutama.

Saran kanssa on ulkoiltu oikein urakalla ihanassa kevätsäässä. Hevonenkin tuli vastaan ja Sara ei mitään välittänyt. Ilmottauduin Saran kanssa näyttelykurssille toukokuuksi. Opettamaan Sannaa ja jos olisi hieman apua myös Saran tuomarin arastelulle.Eipä tässä muuta, Sara lepuuttaa kuonoa tässä näppiksen reunalla ja välillä törkkii tassulla. taitas olla ruoka-aika. Marko lupaili työpäivän lomassa päivitellä agilitykuulumisia, joten tekstirikkampi päivityskin varmaan luvassa tänään!

1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Voi miksi mä asun niin kaukana, että sitten seuraavan kerran tulen hakemaan Teslan Poriin?? Noitten kaa vois vaan puuhailla ja puuhailla. On ne niin ihanan rohkean oloisia. Ja Tesla ei oo moksiskaan kun sen kaappaan kainaloon ja kantelen ympäritaloa :D Ja tulee niin nätisti luokse.