lauantai 14. maaliskuuta 2009

tampere kv

Tulipahan taas käytyä, oli kiva nähdä muita schapeja. Itseä jännitti niin hitosti että meni kyllä ohi aika paljon. Hoohan sieltä tuli mutta samapa tuo. Sara onkin keskenkasvuinen ja esittäjä ensikertalainen. Mikäs siinä, uskotaan. En ehkä silti itse ainakaan arvostanut tuomarin kaikkia näkemyksiä, en ole aimmin ollut itse paikalla todistamassa näitä "kotiinpäinvetoja" nyt olin, ja se oli aika silmiinpistävää. Enhän minä nyt mikään olekaan koirista mitään sanomaan mutta kyllä mun mielestä Uuno ois voiton ennemin ansainnut kuin lyhythäntäinen feminiininen nätti uros. Makunsa toki kullakin. Silmät myös meinas päästä tippua kun nätti Boogie sai hoon. Jos verrataan sen menestystä niin sittenhän Sara pärjäsikin tosi hyvin :)

Uusi häkkikin tuli ostettua, entinen kun unohtui lahjaakkasti kotia, no olihan eilen se perjantai 13 päivä. Arvostelu oli luonnollisesti ruotsiksi, Marko sen kasvattaja-Paulalla tulkkautti mutta suurin osa unohtui sen sileän tien. Laitetaan joku päivä tuonne arvostelut osioon, mitähän siinä oli, liian suuret tassut, hyvä turkinväri, ja ei esiinny edukseen. Eli ei mitään mitä ei olisi jo tiedetty, tosin nuo suuret tassut kyllä hieman hymyilytti, onkos meidän Sarkki isojalka? No joo, tuomarin mielipide, ens kerralla taas erilaista, mä en pyörtynyt kehään ja vaikka se Sara sitä tuomaria arasteleekin niin kyllä nyt aineskin vähän rauhallisemmin oli kuin joskus. Niin ja alkuun malttoi jopa olla kehässä ilman että alkoi se veto Markon & kumppaneitten luo. Saas nähdä Lahdessa jos ja kun sinne mennään niin toinen meistä (eli Marko) saa mennä sinne itsekseen niin kenes luo se Sara sitten vetää. Mut joo jännityksestä ja hoosta huolimatta ei se ny niin kauhea kokemus ollut, saatan ehkä joskus toistekin mennä kokeilemaan.

Alla oleva kuva on otettu vuosi sitten Tampereelta, löytyi tästä Terhin koneelta :) Sara on kyllä kasvanut ihan kauhesti, tosi nätti tyttö siitä on tullu sanoit tuomarit mitä sanoi!

1 kommentti:

Kati Koo kirjoitti...

Sara meni hienosti. Ja hyvin Sanna sullakin meni. Mä tykkäsin Saran esiintymisestä, reipastunut on.

Peli oli paskaa ja paskan maku jäi vaikka omat koirat ei olleetkaan kehässä, muiden puolesta harmittaa.