maanantai 21. marraskuuta 2011

hei hei mitä kuuluu?

Tämä kuulumisblogi meinaa jäädä helposti hunningolle kun kiirettä pitää treenibloginkin kanssa. Mutta pikakuulumiset.

Sara on treenaillut tokoa ja kisaillut agia (edellinen päivitys). Tokossa päästiin HSKH:n vasta perustettuun Toko-tehikseen, ollaan siis virallisesti sm-tasolle tähtääviä. Kokeet ja treenit onkin sitten mennyt heti paljon heikommin :D Tarvitaan taas hieman johdonmukaisuutta treenailuihin.

Selman kanssa ollaan tehty toko-taikatemppuja viimeisen puolen vuoden aikana ja nostettu sen tokomotkska ihan uusiin sfääreihin :) Markokin on tokon treenaajana kehittynyt hurjasti :) Joku heitti ekan alo1:njälkeen että kohtahan ne menee ohi Sannasta ja Sarasta, kiitti.

Ja Hups, Hups on ihastuttanut, ihan paristi vähän vihastuttanutkin. Huomaan hämmästeleväni usein, että miten meille sattuikaan juuri sellainen bordercollie josta olin haaveillut? Vakava, tarkka, yrittää kovasti tehdä oikein, keskittyy hullun lailla jne. Sitten, mitä enemmän Hupsin kanssa tehdään ja ollaan ja se kasvaa, sitä enemmän Saran ja Selman kaltaisia piirteitä ja tapoja sillä tuntuu olevan. Osaa jo kerjätä keittiössä, joku päivä kotiin tullessa se hytkyi kuin schapendoes konsanaan. Ja poweria siinä riittää. Jos jotain negatiivista, niin vahtimaan on kova, niin pihaa kuin ruokaakin. Schapendoesien strategiahan on syödä niin nopee ettei muut ehdi, Hups on hampaat irvessä jos hänen ruualleen yritetään. Hupspups on jo pistellyt poskeensa sohvan kulman ja keittön tuolien kulmat. Tokoillessa ihan mahtava kaveri, on pentuajan keskittymiskyvyn jälkeen keksinyt että maailmassa on muutakin ja saanut semmoista pientä Saramaista"ilkikurisuutta" itseensä. Leikkimisen kanssa saadaan tehdä vielä aika rankasti töitä jotta päästää siihen vaiheeseen että puukapulakin palautuisi ohjaajalle...

Jos vaan joku opettelisi editoimaan niin voisi koota semmoisen Hups 6kk pätkän edes videota.. vinkvink marko.

Ja perinteinen kuvakatsaus loppuun, osa kuvista jo vähän vanhempia, oon ollut aika laiska kuvailemaan viime aikoina.
huulirullalla

koko kööri


syntynyt show-koiraksi?

..tai sitten ei

Hups & Zelda, bestikset ;)

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Heippa Sanna,
olisiko mahdollista saada salasana Saran/Hupsiksen treeniblogiin? Olisi kiva lukea mitä vinkkejä sait kirjoitettua ylös Christan koulutuksesta ja muutenkin lueskella teidän treeneistä :)

terkuin Riikka R. (& bc Skippy)

Sanna kirjoitti...

Kutsu laitettu :) Tosin Christan koulutuksesta en oo vielä saanut muistiinpanoja vihosta purettua blogiin, jos nyt tässä tän viikon aikana kerkeis...