tiistai 21. heinäkuuta 2009

kuulumiset

Nyt pitäis olla ainakin helppo bloggailla kun sitten viime kerran ei ole tapahtunut kummoisia! Paitsi mitä nyt viikonloppuna käytiin polttamassa nahka kotikaupunki-Heinolassa Schapendoesien erikoisnäyttelyn merkeissä. Oli todella hauska nähdä paljon schapeja ja ihmisiä. Saralle kotiin viemisiksi H ja Selmalle taas paljon uusia kokemuksia. Tuttu ravirata oli ihan hauska paikka näyttelylle, hiekkaa ja aurinkoa tosin sai kuin olisi festareilla ollut.

Ja vaikka H taas tulikin niin Saran esiintymiseen voi mielestäni silti olla tyytyväinen kun ei ollut huomattavissa minkään näköistä kehästä mihinkään suuntaan vetämistä. Tuomarin kopeloidessa taisi olla silleen "mä en tykkää" muttei mitenkään kauhuissaan. Tuomari oli kivan hymyileväinen ja katsoi koirat oikein nätisti. Eli roimasti taas hyvää kokemusta. Arvion mukaan Sara on pitkäjalkainen ja seisoessa saa neliön vaikutelman, se on varmasti ihan totta. Ollaan koitettu oikeampaa edullisempaa seisoma-asentoa harjoitella mutta ei nyt vielä ilmeisesti tarpeeksi. Ja Jennan gallerian kuvissa huomasin että Saran turkki on kyllä kärsinyt pennun käsittelyssä, mahakarvat ja etenkin kaulasta ovat lyhentyneet roimasti ja se ainakin omaan silmään näkyy. Niin, tuomarin mielestä turkki oli liian karkea, siitä nyt en ehkä olisi samaa mieltä kun käsittääkseni tuollainen karkea sen kuuluisi ollakin, ja juuri edellinen tuomari sanoi että turkki on erinomainen, no siinä taas näkee kuinka jotkut asiat on vaan arvioijan mielipiteestä kiinni. Ja tuomarin mielipidettähän siellä ollaan kuulemassakin. Sara on ilmoitettu syksyksi varsin moneen näyttelyyn, eiköhän se kokemuksen kautta esiintyminen saa lisää varmuutta.

Huomasimpa että en ole viimeiseen puoleen vuoteen tainnut noita arvioita päivitellä tänne blogiin. Pitänee ottaa työn alle.


Ei kommentteja: