perjantai 6. helmikuuta 2009

koira vai kissa?

Huomenta päivää.

Käytiin Saran kanssa aamulenkillä vapaapäivän kunniaksi. Kierrettiin normi metsälenkki eli tuo viikin ja myllypuron välinen metsätie. Sellainen tunti siinä menee reippaasti kävellen. Sara on kyllä sellainen kaupunki koira että. Sinne kun pitää kävellä tuon meidän rakennustyömaan ohi, ja siellä kaikenmaailman koneet jyrisee ja nauloja hakataan. Saraa ei voisi vähempää kiinnostaa pelätä noita ääniä. hieno homma. Onhan se jo pienestä pitäen tottunut bussien ääniin yms. Bussit on Saralle kivoja juttuja ja niihin pitäisi aina päästä kyytiin, se kun ennen tiesi aina pääsyä viikin tokotreeneihin ja nameja. heh.

no itse asiaan. Metsässä tuli käytyä ja koiria taas väisteltyä. Suurta ihmetystä herätti eräs vastaantullut keski-ikäinen nainen joka käytti koiransa huomion saamiseksi pilliä. siis ei mitään koirapilliä vaan enempi sellaista erotuomarin pilliä. Sara oli ainakin ihan ihmeissään.

Nyt sitten makoillaan kotona ja odotellaan huoltomiestä tekemään takuukorjauksia, meidän tapauksessa saunan oven listaan paria naulaa lyömään.

Tuossa Sara makaa ja on maannut jo kohta tunnin, sohvan käsinojalla. kuin kissat konsanaan. se odottelee Sannaa töistä. Tuosta ikkunasta kun näkyy kun Sanna kaartaa punaisen paholaisensa parkkiruutuun. ja Sara on aina sitten (jos satun olemaan jo kotona) päässyt takaovesta vastaan.

On tämä maantasolla asuminen koiraihmisille yhtä herkkua. takaovesta voi hoidella aamu- ja iltapissitykset vaikka pyjamassa. Meidän tontti kun rajautuu metsään. Eipä voisi parempaa Kehä I sisältä toivoa. On kyllä sijainniltaan tämänhetkiseen elämäntilanteeseen paras mahdollinen. että sellaista tänne.

Huomenna sitten alkaa agilitykurssi. voi vitsi että sitä onkin odotettu. kumpikohan on enempi innoissaan minä vai sara. taitaa olla tasapeli.

Ei kommentteja: