sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Lähdetään joulun viettoon


Joulun toivotuksia kaikille satunnaisille lukijoille tasapuolisesti. Sara lähtee Heinolaan joulun viettoon, ja sieltä ei nettiin pääse. Paitsi satunnaisesti kylässä. Tuleepahan tässä itsekin sitten kirjoiteltua tänne blogiin eka kertaa. hienoa.

No mitäs muuta meille kuuluu. Kaikennäköisiä kiireitä pitänyt. Tuparipikkujoulut tuossa vietettiin ja Alma kävi pikaiseen moikkaamassa Saraa. Ja Riina ja Terhi leikittämässä ihan urakalla. No olihan täällä muitakin tietysti. Ai niin ja tapasihan Sara Jaapen koiraa Timiä myöskin tuossa Viikin pellolla. Ei ollut Sara enää alakynnessä, vaan vei nopeudellaan Timiä 6-0. Ei pysynyt noutaja oikeen nopeissa käännöksissä mukana, mutta pääasia että molemmilla oli kivaa.

Hirveästi ei ole treenailtua tullut ja tässä odotellaan, että pk-seudun agiseurat päivittelisivät jonotustilannettaan. Kauhia hinku sinne olisi. Jos en muuta keksi niin menen Tuusulaan agilityn peruskurssille. Siellä vissiin olisi hiukan edes helpompi tilanne. tai sitten pitää alkaa ajamaan kerta viikossa vaikka Heinolaan treenaamaan. Tarkoitus kun olisi joskus tulevaisuudessa kokeilla tuota agilityä ihan kisoissa asti.

Näyttelyrintamalla sellaista, että seuraavaan näyttelyyn ollaan jo ilmoittauduttu eli Lahden ryhmänäyttelyyn 18. tammikuuta. Sen jälkeen sitten varmaan "perinteinen" Tampere KV eli toista kertaa sinne sitten. Sarahan siirtyy nytten nuorten luokkaan. Saa nähdä miten menee. Ihan hyvin varmaan.

Jouluksi mennään siis Heinolaan. Pääsee Sara leikkimään ainaskin Alman ja Sallin kanssa. Nadalla ja Tiltulla on juoksut ja ovat vähän äreänä siellä.

Lopuksi vielä Sara lähettää joululipaisut kaikille kuvan muodossa. Hyvää joulua ja ensi vuonna enemmän tekstiä ja kuulumisia.


1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Kyllä Tiltu voi lähtee Saran kaa ihmettelee mitä kirkolylällä on muuttunut sitten viime näkemän!