sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Päätin sitten vihdoin ja viimein aloittaa Sarallekin oman blogin. Käsityöblogini on sillon tällöin toiminut myös Saran kuulumisten raportointipaikkana, mutta mielestäni on hieman hankala pari kuukautta esitellä neulomuksia ja sitten yhtäkkiä haluaisikin kirjoittaa koirasta. Siksi näin. Sara, oikealta nimeltään Buffing Miss Northstar on syntynyt 12.6.2007 ja ilostuttanut päiviämme jo reilun vuoden.

Jonkun verran on näyttelyissä tullut käytyä ja tarkoitus on käydä jatkossakin. Kotitokoa ollaan treenailtu jonkun verran ja tavoitteena olisi joskus kokeilla kisaamistakin, vähintään möllikisoissa. Markolla olisi kova into Saran kanssa agilityyn, Helsingin seudulla se tosin hieman hankalampaa. Katsellaan.

Sara on luonteeltaan sellainen iloinen kultamussukkapusuttelija, tosin hieman varautunut uusia ihmisiä kohtaan. Aamuvirkku tyttömme myös rakastaa ruokaa, kaikki menee, omenat, muovipussit, paitojen napit ja kengänpohjat.

Sara ei turhia hienostele, säällä kuin säällä lähdetään iloisena ulkoilemaan. Tänään oli kylläkin erittäin ihana sää, aurinko paistoi kirkkaana ja maa kuurassa. Lunta odotellessa.Eilen käytiin Vantaalla Schapendoesin erikoisnäyttelyssä tuloksena ERI, JUK1 (minä vasta opettelen ymmärtään näiden lyhenteiden merkityksiä. hah) Eipä kummempia kuulumisia vielä tällä kertaa, piti vain saada bloggailu käyntiin.

Pitäisi varmaan saada tuo Marko rekkaamaan itsensä bloggeriin niin olisi kaksi päivittelijää.

1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Tämähän päivittyy melkein yhtä usein kuin minun.